Omtaler

Hva sier tidligere pasienter?

Jorgen- Greetings from your American client now in Sweden!! Congratulations on your new opportunity in northern Norway. I am certain that it will go well. You are thoughtful, helpful, honest, capable and diligent AND I Always enjoyed talking with you!!
David
Olje og petroleumsindustrien
Hei Jørgen og takk for informasjon og takk for all hjelp og fantastisk behandling du har gitt. Du har vært en superflink naprapat og motivator og bidratt til at jeg fortsatt løper og trener mye. Jeg løp blant annet marathon i Chicago nå i høst og har løpt marathon hvert år i over 10 år sammenhengende. Det har blant annet du mye av æren for.
Pål
Advokat
Hei Jørgen,
Det var trist å høre at du ikke lenger blir å treffe på Røa, men jeg skjønner jo det ble fristende å flytte nordover med så fine muligheter.Jeg må bare få takke for den fine støtten du var for meg ikke minst våren 2015 og 2016. Du gav meg fine øvelser, effektiv massasje og var en utrolig fin samtalepartner i en vanskelig periode i mitt liv.
Det var ganske utenkelig for meg å stille på et treningssenter, men etter at du hadde anbefalt Basicsnorge, tok jeg mot til meg en dag og dro dit. Selv om jeg blir ganske mørbanket etter seniortrimtimene der, så er jeg veldig fornøyd og kommer til å fortsette der så lenge jeg kan.
Vilborg
Pensjonist, tidligere forsker