Naprapat

Jørgen Sørdahl

Født og oppvokst på Fauske. Etter flere år med fotball, bryting og jobb som treningsinstruktør, begynte jeg å bli plaget med småskader. Dette førte til at jeg begynte å studere til en bachelor på Idrettshøgskolen på Nesna. I løpet av de årene vokste interessen min for kropp og helse, og jeg valgte derfor å fordype meg i menneskekroppens anatomi og funksjon på Naprapathøyskolen i Stockholm

Som naprapat får man etter utdanningen  stor kompetanse og har ett stort valg av behandlingsmetoder tilgjengelig. Det gjør at man kjenner seg trygg i sin rolle som naprapat og til å behandle forskjellige smertetilstander.

Etter endt utdannelse ble jeg medeier i en klinikk i Oslo, Optima Naprapatklinikk. Og drev den klinikken sammen med en kollega i 5 år før vi i familien bestemte oss for å flytte Nordover.

Ved å åpne klinikk på mitt hjemsted Fauske, håper jeg å kunne bruke min ekspertise og utdannelse til å hjelpe folk til en bedre og smertefri hverdag, redusere sykefravær i lokale bedrifter og bidra et større og bredere behandlingstilbud til lokalsamfunnet.

Utdannelse:
-Grunnkurs Idrett, Høyskolen i Nesna
-Sport Science, Høyskolen i Bodø
-4 år  i Scandinavian College of Manual Medicine, Universitetet i Stockholm

Andre utdanning/Kurs
-Sertifisert Massasjeterapeut i Svensk Klassisk Massage
-Dry Needling, intramuskulær stimulering (IMS)

Medlem av Norges Naprapatforbund